Gøgsigs Pakhus

1999

Pakhusudstilling år 1999

Åbningen af Pakhusudstillingen 1999, fandt sted lørdag d. 3 Juli i kulturhuset Gøgsigs Pakhus.

Udstillere:
Birte Hunnerup Kragskov
Staffan W. Kull
Hans Gøgsig
Sonia Weeke
Ruth Magnussen
Kirsten Andreasen
Christian Sand -København
Kirsten Brøndum
Lissi Frandsen
Mads Ejlersen - København
Fritz Overgaard - Frederikshavn
Per Christiansen - København

Forord
Sindal 1999

Pakhusudstillingen kan nu i sommer for 15. år i træk præsentere en flot udstilling med kunstværker af såvel lokale kunstnere som gæsteudstillere. Gøgsigs Pakhus er en spændende bygning i sig selv, men danner samtidig en ideel ramme for mange forskellige kunstværker, som vi har set det gennem de 15 år.
Udstillingen er til stor glæde for lokalbefolkningen og trækker også mange turister til. Pakhusudstillingen er blevet et trækplaster, der tales om vidt omkring, og mange misunder os denne unikke udstillingsmulighed. Kunstværkerne taler for sig selv og giver altid en god oplevelse. Det, der gør det unikt, er den gode og hyggelige atmosfære, de mange frivillige kræfter bag udstillingen og det kunstnerne formår at skabe. Vi har god grund til både at være glade og stolte for denne store indsats, som sammen med mange andre initiativer er med til at gøre Sindal kendt. I en højteknologisk hverdag med stor travlhed, hvor nøgleordene ofte er rentabilitet, effektivitet og konjunktursvingninger, er en kunstoplevelse ikke blot et øjebliks fred for dagligdagens problemer, men er en nødvendig forudsætning for, at vi kan tale om livskvalitet. Derfor er det så vigtigt, at vi får mulighed for at opleve kunsten på udstillinger, i gadebilledet, i teatret osv.
Pakhusudstillingen har glædet mange tusinde mennesker gennem årene, og jeg vil ønske til lykke med de 15 år og udtrykke mit håb om mange gode oplevelser i årene fremover. Der skal fra min side rettes en stor og varm tak til de mange, der gør det muligt. Med dette vil jeg ønske alle en god oplevelse i Gøgsigs Pakhus i 1999.

Søren Risager
Borgmester

Gøgsigs Pakhus, Torvegade 22, 9870 Sindal