Gøgsigs Pakhus

1987

Pakhusudstilling år 1987

Åbningen af Pakhusudstillingen 1987, fandt sted lørdag d. 4 Juli i kulturhuset Gøgsigs Pakhus.

Udstillere:
Birte Hunnerup Kragskov
Staffan W. Kull
Hans Gøgsig
Linda E. Christensen
Hedvig Brix Boriths
Ole Petersen
Birthe Høj Hansen
Kirsten Jensen
Lillian Nielsen
Annette Rosela Simonsen
Tue Myling

Gæsteudstillere:
Svend Engelund - Mårslet

Forord
Sindal 1987

Kunstdebatten er nu - som altid - hed og indædt. Der rases mod "hobby-kunsten", og der skændes over det banale skilderi, som blot skal hænge til pynt på væg. Ikke desto mindre er der en utrolig interesse for det billedlige udtryk, både når det gælder frembringelsen og beskuelsen. Og trods al lært kunstpolemik må det være den naturligste sag af verden at sige: Den rose er smuk, den vil jeg glæde mig over at male! Og jeg vil meddele en stemning til andre ved at stille billedet ud til beskuelse.

Netop fordi Pakhusudstillingerne i Sindal har holdt sig det enkle mål for øje, at styrke kunstglæden hos udstillere og besøgende i et lille lokalsamfund, er de blevet en overvældende succes. Et ihærdigt arbejde fra initiativtagernes side har skabt glimrende rammer for udstillingerne i "Gøgsigs Pakhus", velvilje fra sponsorer og kommune har givet økonomisk grundlag, og mange - forbavsende mange, udøvende kunstnere har fyldt rammerne ud. Gæsteudstillere udefra, i år Svend Engelund, gør udstillingerne til mere end en lokal begivenhed.

Pakhusudstillingerne i Sindal er blevet en fast institution og er et fint eksempel på, hvorledes der ved ihærdig indsats og engagement kan skabes oplevelser, rigdom og glæde på det kulturelle felt.

Arrangørerne

Gøgsigs Pakhus, Torvegade 22, 9870 Sindal